Juhlat

Juhlitaanko?

Naissaaren salit ja pihamaat ovat toimineet vuosikymmenten ajan mitä ihanimpien juhlien paikkana. Toteumme päiväsi vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella,  mikä vapauttaa sinut nauttimaan juhlastasi.Juhlavien makujen lisäksi tilamme, henkilökuntamme ja oma valokuvaajamme nostavat päiväsi sille kuuluvaan arvoon.


Sisällä vai ulkona?

Kauniiseen ja valoisaan saliimme mahtuu noin 35 henkeä juhlimaan.


Pikkukabinettiin katamme alle 10 hengen seurueelle ja Tunnelmakabinetissa juhlitaan noin 25-30 hengen kokoonpanolla.

Aurinkoinen terassimme tarjoaa ulkoilmassa iloittelua noin 60 paikan verran. Ulkotiloissa onnistuvat niin grillin tuoksut kuin tanssin karkelot, oluttastingit tai jazzjamit. Kun vain taivas on rajana, niin miten sinä juhlisit? Juu, juu, eikä se taivaskaan niin rajoita, sillä onhan kuussakin jo kävelty ;)Mikä maistuisi?

Meillä juhlien suunnittelu lähtee liikkeelle tutustumisesta juhlien sankariin ja hänen toiveisiinsa. Perinteiset juhlien maut ovat tottakai arvossaan, mutta toisinaan kaavoja tärkeämpää on se, että juhlapäivä on oman näköinen, makuinen ja tuntuinen. Eikö? 


Varsinkin nuoret juhlavieraat ja sankarit ovat kertakaikkisen ihastuneita leipurimme pehmeisiin, maukkaisiin ja hampaita hyväileviin sämpylöihin ja leipiin. Kuka muka sanoo, että lapsille pitää tarjoilla nakkeja ja ranuja kun huikea leipäbuffa on kaikkien mieleen, ikään ja kokoon katsomatta?Milloin juhlitaan?

Laita meille sähköpostia: naissaaren@koskenhenki.fi juhliesi toivotusta päivämäärästä ja arvioidusta vierasmäärästä ja mahdollisista ruoka-ajatuksistasi. Olemme yhteydessä sinuun muutaman päivän kuluessa ja otamme juhlasi hellään huomaamme, jotta sinä voit keskittyä nauttimaan päivästäsi.