Juhlat

Juhlitaanko?

Kaunis juhlapaikka luonnon keskellä ja hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Naissaaren salit ja pihamaat ovat toimineet vuosikymmenten ajan mitä ihanimpien juhlien paikkana. 


Toteumme päiväsi vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella, mikä vapauttaa sinut nauttimaan juhlastasi! Juhlavien makujen lisäksi tilamme ja henkilökuntamme lämminhenkinen palvelu nostavat päiväsi sille kuuluvaan arvoon.

Sisällä vai ulkona?

Rakennuksesta löytyy kolme erilaista juhlatilaa:

  • Kauniiseen ja valoisaan juhlasaliimme mahtuu noin 35 henkeä.
  • Tunnelmakabinetissa juhlitaan noin 25-30 hengen kokoonpanolla.
  • Kellarimme Salakapakka tarjoaa jännittävän tunnelman tilaisuudet noin 10-15 henkilölle. Erinomainen polttarien, viinitastingin tai hilpeiden synttärien juhlapaikka.

Viereisessä Villa Valon salissa juhlat onnistuvat noin 40 hengelle ja lisäksi majoitus- ja saunamahdollisuus.


Aurinkoinen terassimme tarjoaa ulkoilmassa iloittelua noin 60 paikan verran. Ulkotiloissa onnistuvat niin grillin tuoksut kuin tanssin karkelot, oluttastingit tai jazzjamit. Kun vain taivas on rajana, niin miten sinä juhlisit? Juu, juu, eikä se taivaskaan niin rajoita, sillä onhan kuussakin jo kävelty ;)

Tule tutustumaan tiloihimme ja suunnittelemaan tilaisuutesi yhdessä kanssamme!


Sisällä vai ulkona? Hienosti vai rennosti? Valkoisin liinoin vai villaviltteihin kääriytyen?

Mikä maistuisi?

Meillä juhlien suunnittelu lähtee liikkeelle tutustumisesta juhlien sankariin ja hänen toiveisiinsa. Perinteiset juhlien maut ovat tottakai arvossaan, mutta toisinaan kaavoja tärkeämpää on se, että juhlapäivä on oman näköinen, makuinen ja tuntuinen. Eikö? 


Varsinkin nuoret juhlavieraat ja sankarit ovat kertakaikkisen ihastuneita leipurimme pehmeisiin, maukkaisiin ja hampaita hyväileviin sämpylöihin ja leipiin. Kuka muka sanoo, että lapsille pitää tarjoilla nakkeja ja ranuja kun huikea leipäbuffa on kaikkien mieleen, ikään ja kokoon katsomatta?Laita viestiä: naissaaren@koskenhenki.fi

Kerro: juhliesi toivottu päivämäärä, arvio vierasmäärästä sekä mahdollisia ruoka-ajatuksiasi.

Olemme yhteydessä sinuun muutaman päivän kuluessa!

Menu esimerkkejä

Olemme suunnitelleet ja maistelleet valittavaksi useita valmiita menuja helpottamaan juhliesi suunnittelua. Luonnollisestikin menut ja maut ovat muokattavissa juuri mieleisiksenne.

Makustele menu ideoitamme TÄSTÄ


Milloin juhlitaan?

Laita sähköpostia: naissaaren@koskenhenki.fi juhliesi toivotusta päivämäärästä ja arvioidusta vierasmäärästä ja mahdollisista ruoka-ajatuksistasi. Olemme yhteydessä sinuun muutaman päivän kuluessa ja otamme juhlasi hellään huomaamme, jotta sinä voit keskittyä nauttimaan päivästäsi.


Ohjelmaa juhliinne?

Musiikki rentouttaa, nostaa esiin tunteita, lujittaa ja vahvistaa päivän teemaa. Meillä on useita kontakteja erityyppistä musiikkia soittaviin artisteihin: 1 laulajan herkän runollisesta esityksestä useamman äijän räminäorkesteriin, tai ehkä viileää viiskytluvun rautalankaa tai rokahtavaa hittiputkea, kantelesoitantaa tai haitarin hinausta.

Millainen musiikki tekisi sinun päivästäsi ikimuistoisen?Kuoharitasting on ihanaa arjen yläpuolelle nostattavaa juhlahumua. Värikäs kerronta ja värisyttävät kuplat tekevät rennon ilmapiirin tastingistä hauskan lahjaidean vaikkapa syntymäpäiville, hääpäivien juhlintaan, polttareihin, työporukan virkistykseski tai muihin päiviin kun haluatte vähän jotain muuta kuin pelkkää peruspullaa ja kotikaljaa.

Kuoharitastingit alkaen 30€/osallistuja, kun osallistujamäärä on minimissään 8-10 kippistelijää.

Valokuvaus tärkeän päivän ikuistaminen ilman, että kenenkään juhlijan tarvitsee heilua kännykän kanssa. Meillä on laaja verkosto eri tyylien ja hintaluokkien ammattikuvaajia. Autamme löytämään juuri oikean ikuistajan hetkillesi, oli kyseessä sitten juhlan taltiointi kuvina, videona tai perinteisemmät juhlapotretit.

Koskenhengessä juhlat ovat nautinto aina suunnittelusta juhlakuvien kanssa tunnelmointiin asti!

Ota yhteyttä: naissaaren@koskenhenki.fi

Kerro: juhliesi toivottu päivämäärä, arvio vierasmäärästä sekä mahdollisia ruoka-ajatuksiasi.

Olemme yhteydessä sinuun muutaman päivän kuluessa!