Juhlat

Juhlitaanko?

Naissaaren salit ja pihamaat ovat toimineet vuosikymmenten ajan mitä ihanimpien juhlien paikkana. Toteumme päiväsi vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella,  mikä vapauttaa sinut nauttimaan juhlastasi.Juhlavien makujen lisäksi tilamme, henkilökuntamme ja oma valokuvaajamme nostavat päiväsi sille kuuluvaan arvoon.


Sisällä vai ulkona?

Kauniiseen ja valoisaan saliimme mahtuu noin 35 henkeä juhlimaan.


Tunnelmakabinetissa juhlitaan noin 25-30 hengen kokoonpanolla.

Aurinkoinen terassimme tarjoaa ulkoilmassa iloittelua noin 60 paikan verran. Ulkotiloissa onnistuvat niin grillin tuoksut kuin tanssin karkelot, oluttastingit tai jazzjamit. Kun vain taivas on rajana, niin miten sinä juhlisit? Juu, juu, eikä se taivaskaan niin rajoita, sillä onhan kuussakin jo kävelty ;)


Sisällä vai ulkona? Hienosti vai rennosti? Valkoisin liinoin vai villaviltteihin kääriytyen?

Mikä maistuisi?

Meillä juhlien suunnittelu lähtee liikkeelle tutustumisesta juhlien sankariin ja hänen toiveisiinsa. Perinteiset juhlien maut ovat tottakai arvossaan, mutta toisinaan kaavoja tärkeämpää on se, että juhlapäivä on oman näköinen, makuinen ja tuntuinen. Eikö? 


Varsinkin nuoret juhlavieraat ja sankarit ovat kertakaikkisen ihastuneita leipurimme pehmeisiin, maukkaisiin ja hampaita hyväileviin sämpylöihin ja leipiin. Kuka muka sanoo, että lapsille pitää tarjoilla nakkeja ja ranuja kun huikea leipäbuffa on kaikkien mieleen, ikään ja kokoon katsomatta?Milloin juhlitaan?

Laita meille sähköpostia: naissaaren@koskenhenki.fi juhliesi toivotusta päivämäärästä ja arvioidusta vierasmäärästä ja mahdollisista ruoka-ajatuksistasi. Olemme yhteydessä sinuun muutaman päivän kuluessa ja otamme juhlasi hellään huomaamme, jotta sinä voit keskittyä nauttimaan päivästäsi.Ohjelmaa juhliinne?

Musiikki rentouttaa, nostaa esiin tunteita, lujittaa ja vahvistaa päivän teemaa. Meillä on useita kontakteja erityyppistä musiikkia soittaviin artisteihin: 1 laulajan herkän runollisesta esityksestä useamman äijän räminäorkesteriin, tai ehkä viileää viiskytluvun rautalankaa tai rokahtavaa hittiputkea, kantelesoitantaa tai haitarin hinausta. Millainen musiikki tekisi sinun päivästäsi ikimuistoisen?


Kuoharitasting on ihanaa arjen yläpuolelle nostattavaa juhlahumua. Värikäs kerronta ja värisyttävät kuplat tekevät rennon ilmapiirin tastingistä hauskan lahjaidean vaikkapa syntymäpäiville, hääpäivien juhlintaan, polttareihin, työporukan virkistykseski tai muihin päiviin kun haluatte vähän jotain muuta kuin pelkkää peruspullaa ja kotikaljaa.

Kuoharitastingit alkaen 25€/osallistuja, kun osallistujamäärä on minimissään 8-10 kippistelijää.

Valokuvaus tärkeän päivän ikuistaminen ilman, että kenenkään juhlijan tarvitsee heilua kännykän kanssa. Meillä on laaja verkosto eri tyylien ja hintaluokkien ammattikuvaajia. Autamme löytämään juuri oikean ikuistajan hetkillesi, oli kyseessä sitten juhlan taltiointi kuvina tai videona tai perinteisemmät juhlapotretit.

Koskenhengessä juhlat ovat nautinto aina suunnittelusta juhlakuvien kanssa tunnelmointiin asti!