TARINAMME

Elämä maistuu - arkena ja juhlissa

Maut kauden mukaan läheltä

TUNNEMME TUOTTAJAMME JA OMAN MAAN ANTIMET

Tuoreet, lähellä tuotetut raaka-aineet ovat keittiömme perusta. Intohimomme on kokeilla ja löytää tutuista mauista yhdistelmiä jotka yllättävät, ihastuttavat ja saavat haluamaan jo seuraavaa haukkaisua.

Lihan-, munien- ja kalan tuotannon eettisyys on sydämen asia ja viljelijäreiluutettu hinta tavaramerkkimme.

Hyvä maistuu!Historiallinen sali täynnä tunnelmaa

TÄYDELLINEN PAIKKA HAAVEILULLE

Meille tekijöille Koskenhenki on toteunut unelma. Siksi haluammekin muistuttaa haaveilun tärkeydestä.

Salissamme on supatettu salaisimpia toiveita ja terassillamme on kippistelty toteutuville tavoitteille. Olisiko sinun unelmasi seuraavan juhlan aihe?

Yksityistilaisuudet ja juhlat rennon tyylikkäästi, kaikkia aisteja hellien!


Kesän aukioloajat

Katso: Menut & ajankohtaista 


Ota yhteyttä:  naissaaren@koskenhenki.fi tai 0503308055

Tekijät

Marianne - RavintoLoitsija, virran vartija ja kirstunhaltija

Joskus todellisuus on taruakin ihmeellisempää. RavintoLoitsijalle se tuntuu olevan sitä konsanaan. Marianne varmistaa, että Koskenhengen heimo voi hyvin ja yhteistyökuviot sujuvat suunnitelmien mukaan.

Virran vartijan toimiin kuuluu varmistaa, että makupalojen ohessa hörpytkin ovat kiireetön elämys ja makumatka. Juomajuttujen lisäksi Marianne luotsaa majatalo Villa Valoa Koskenhengen naapurissa ja tuo tapahtumailtoihin touhua ja täpinää.Amanda - Salin Hengetär

Kosken Terhenet ovat aamusumun usvasta kehrättyjä kepeäjalkaisia neitosia, jotka varmistavat juhlienne ja herkkuhetkienne palvelun ja tunnelman. Salin Hengetär ohjaa Terhenettäriään äidillisen kannustavasti ja käärii helmojensa huolenpitoon niin asiakkaiden pienet kuin suuretkin toiveet, tarpeet ja unelmat.

amanda@koskenhenki.fi

Tervetuloa nauttimaan,
Marianne ja Amanda 


Mukaan Koskenhengen heimoon?

Arvoihimme kuuluu työssä viihtyminen, uuden oppiminen ja toinen toistemme arvostaminen. Näiden pohjalta luomme hyvää, joka maistuu ja tuntuu. Jos olisit loistava lisä timanttitiimimme, niin laita viestiä sähköpostilla.