TARINAMME

Elämä maistuu - arkena ja juhlissa

Maut

Tuoreet, lähellä tuotetut raaka-aineet ovat keittiömme perusta. Intohimomme on kokeilla ja löytää tutuista mauista yhdistelmiä jotka yllättävät, ihastuttavat ja saavat haluamaan jo seuraavaa haukkaisua.

Lihan-, munien- ja kalan tuotannon eettisyys on sydämen asia ja viljelijäreiluutettu hinta tavaramerkkimme. Hyvä maistuu.

Tekijät

Marianne - RavintoLoitsija, virran vartija ja kirstunhaltija

Joskus todellisuus on taruakin ihmeellisempää. RavintoLoitsijalle se tuntuu olevan sitä konsanaan. Marianne varmistaa, että Koskenhengen heimo voi hyvin ja yhteistyökuviot sujuvat suunnitelmien mukaan.

Virran vartijan toimiin kuuluu varmistaa, että makupalojen ohessa hörpytkin ovat kiireetön elämys ja makumatka. Juomajuttujen lisäksi Marianne on luomassa yksityistilausuuksiinne unohtumattomia muistoja ja tuo tapahtuma iltoihin touhua ja täpinää.


Saara - keittiön seireeni, makujen taikuri ja hellan hehku

Saara on ollut mukana keskisuomalaisten juhlien makunautinnoissa jo useamman vuosikymmenen ajan.

Kun kokemus ja kokeilut lyövät kättä syntyy jotain sellaista joka saa unohtamaan, että lautasta ei muka kuuluisikaan nuolla.


Milka - Herkkuhaltiatar

Prinsessa Ruususen yksi kummeista oli Makeishaltiatar. Milkan loihtimat herkut ovatkin kuin satumaista unta.

Iderikkaana pulppuavasta Haltiattaren taikinakulhosta riittää ihasteltavaa ja muisteltavaa vielä pitkään käyntinne jälkeenkin.


Amanda - Salin Hengetär

Kosken Terhenet ovat aamusumun usvasta kehrättyjä kepeäjalkaisia neitosia, jotka varmistavat juhlienne ja herkkuhetkienne palvelun ja tunnelman. Salin Hengetär ohjaa Terhenettäriään äidillisen kannustavasti ja käärii helmojensa huolenpitoon niin asiakkaiden pienet kuin suuretkin toiveet, tarpeet ja unelmat.

Tervetuloa nauttimaan,
Marianne, Milka, Saara ja Amanda